KLIK hier en like onze facebook pagina

Lauwe on light classic

van 6 t/m 30 December zal Lauwe weer volledig verlicht worden door meer dan een miljoen lampjes

zie ook: Lauwe on light classic

Design

winkel exposities

Meer dan 40 winkels worden van 6 t/m 30 december voorzien van kunst, dit jaar met meer accent op verlichte kunst. Veelal kunstenaars uit Maas en Waal nemen deel aan Lauwe on Light ART2015.

zie ook: kunstenaars

Lauweonlight_2014_9

kerk

De beamershow van vorig jaar komt terug.  1 SUPERGROTE  beamer zorgt voor nog meer spektakel, ook zal dans geïntegreerd worden in de beamer presentatie.

zie ook: the making of

Lauweonlight_2014_10

dorpsplein

Marktkramen in wintersfeer staan opgesteld , proef en geniet van de wintersfeer. Ook zal er een spectaculaire  lasershow op het dorpsplein komen.

20-12-2014. BENEDEN-LEEUWEN. lichtfestival Lauwe on LightART. Deze zijn voor de krant bedoeld! dgfoto editie maas en waal foto eveline van elk

molen

De molen zal wederom verlicht zijn met LED verlichting de hele molen is verlicht in de mooiste kleuren.

Cobrabeesten 04

kinderkunst wedstrijd

Er komt een kunst kinderwedstrijd meer dan 600 kinderen uit Maas en Waal nemen deel aan dit evenement. Kinderen gaan kunst maken, de beste kunst zal gepresenteerd worden in het leegstaande pand  naast Bakker Bom.

20140504_002714

feesttent dorpsplein

De  feesttent zal  3 dagen bol staan van activiteiten, lekker genieten van de laser show vanuit de tent. Vrijdag 18 december DJ PAUL VAN DE LAAR   —   Zaterdag 19 december APRES SKI PARTY   —   Zondag 20 december GUTEN APPETIT

kinderdisco

kinder disco

Bij De Twee Linden zal zaterdag en zondag van 18:00 tot 21:00 uur spectaculaire kinder disco (3dimensionale bol projectie van Beerenberg) zijn, waar de kleintjes en de ouders plezier van hebben. Aansluitend programma met band en/of dj.

HuizeDeAalst5

foto tentoonstelling 

Er komt bij Café de Bever een oude foto reportage. Foto`s vanaf 1945 t/m 2015 komen in Beeld. Dit alles i.s.w. met het Streekhistorisch Museum. Oude panden, bijzondere personen, en activiteiten komen aan bod. Het museum zorgt ook voor de aankleding van het café gedeelte. Ook zijn er DVD te koop met de getoonde foto`s.    ( de opbrengst is voor het museum)

 

Lauweonlight_2014_1

lichttheater show zandstraat

Er komt een spectaculaire lichttheater show in de zandstraat 5 lichtmasten voorzien van speciale verlichting gaan projecteren op de straat , de woningen en winkels. Een bijzonder spektakel zo staat een woning/ bedrijf in verschillende kleuren en even later is de gehele zandstraat in een kleur verlicht.

treintje

verlichte treintjes

De verlichte treintjes nemen weer deel aan Lauwe on Light ART 2015.

Sliders

losse programmering

Er komen veel horeca punten binnen de route denk aan , Chocomel, Glühwein,     marshmallows , Schrobbelaer, poffertjes enz enz .

DIT MAG JE DUS NIET MISSEN!