De zon is een energiebron die onze planeet bereikt in de vorm van elektromagnetische straling met verschillende golflengten en ze genereren allemaal effecten op het lichaam. Sommige zijn positief; Anderen, vaak minder duidelijk op het moment van optreden, veroorzaken pigmentvlekken, kunnen allergieën en vroegtijdige veroudering veroorzaken en zelfs schade op celniveau veroorzaken.

mesoestetic Pharma Group is een internationaal erkend farmaceutisch laboratorium voor zijn kennis van het huidpigmentatieproces en de depigmentatie- en antiverouderingsmethoden. Innovatie en constante zoektocht naar uitmuntendheid hebben mesoestetic ertoe gebracht specifieke producten en behandelingen voor huidverzorging en het voorkomen van onzuiverheden, een van de meest voor de hand liggende tekenen van huidveroudering, te ontwikkelen en te produceren. Hier zijn enkele van deze essentiële zaken voor het zomerseizoen.

melan 130+ pigmentcontrole

Angst voor vlekken? melan 130+ pigmentcontrole is een zeer hoge zonbescherming (130+) voor huid met pigmentstoornissen, maar ook voor mensen die esthetische behandelingen ondergaan, bij hormonale processen zoals zwangerschappen, die lichtgevoelige medicatie gebruiken, etc. Het voorkomt huidoneffenheden door het reguleren van tyrosinase, het enzym dat verantwoordelijk is voor de melanineproductie, en dankzij de ultravloeiende textuur met pigmenten om witte resten te voorkomen, minimaliseert het onzuiverheden en zorgt het voor een natuurlijke en lichte toon.

mesocaps zonwering

Bereid en bescherm uw huid voor, tijdens en na blootstelling aan de zon, ter aanvulling en versterking van de werking van de zon.

Mesocaps zonwering draagt ​​bij aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade, voorkomt de oxidatie van vitamine E en bevordert de autonome productie van vitamine D, die op zijn beurt fungeert als een fysieke barrière tegen UVA- en UVB-straling.

mesoprotech zonbeschermende stick

Een noodzaak in je tas voor deze zomer? Voel je te allen tijde beschermd met deze comfortabele beschermstok met een beschermingsfactor die 2 keer hoger is dan het minimum vereist in een SPF50 + zonnebrandcrème. Speciaal ontwikkeld voor gevoelige gebieden, zoals oog- en lipcontouren, littekens, vlekken en zelfs tatoeages, bevat het rozenbottelolie in de formule om regeneratie en genezing te bevorderen.

proteoglycanen ampullen

Na blootstelling aan de zon is de huid droger en doffer. Om de kwaliteit te verbeteren en uw bruine kleur er nog beter uit te laten zien, gebruikt u dagelijks de nieuwe mesoestetische proteoglycanen ampullen. Al snel voelt u zich meer gehydrateerd en zult u zien hoe het de stevigheid en elasticiteit verbetert. Dankzij de lichte en gemakkelijk opneembare textuur ben je in recordtijd klaar!

aox ferulic

Vluchten, stedelijke routes en in de natuur, de dag buiten doorbrengen … uw huid heeft in de zomer een extra hydratatie en verzorging nodig, die druk die u laat stralen met zijn eigen licht. Breng ’s ochtends en’ s avonds een paar druppels aox ferulic aan op het gezicht, de hals en het decolleté, zelfs vóór uw vochtinbrengende crème en begin vanaf de eerste dag de voordelen van deze ultrageconcentreerde anti-veroudering op te merken.