Nu meer restaurants hun deuren sluiten, worden Amerikanen overal aangemoedigd om binnen te blijven en hun eigen maaltijden te bereiden. En hoewel normaal gesproken een huisgemaakt diner gebaseerd zou kunnen zijn op de dag van aankopen en bederfelijke producten, is het nu logischer om een ​​heerlijk gerecht te verzinnen dat dagen, weken en zelfs maanden kan worden bewaard.

Dat is de specialiteit van het in New York gevestigde Ipsa Provisions, een onlangs gelanceerd gastronomisch bezorgbedrijf voor diepvriesproducten. Opgericht door alumni van Chipotle en Gramercy Tavern, serveert het heerlijke gerechten zoals Marokkaanse gestoofde kip, ragu bolognese, rundvlees en kimchi-stoofpot met Koreaanse rijstwafels, kippotentaart en meer maaltijden die in ongeveer 30 minuten kunnen worden opgewarmd en goed blijven tot een jaar in de vriezer.

Hun bedrijfsmodel was bedoeld voor drukke New Yorkers – ze merken op dat 80 procent van het land nog steeds niet weet wat ze om 16.00 uur voor het avondeten eten. de dag van – maar met de pandemie is het van toepassing op iedereen, vooral degenen die geen risico willen nemen om naar de supermarkt te gaan. Hoewel ze alleen in Manhattan en Brooklyn bezorgen, heeft chef-kok Micah Fredman zijn beste tips gedeeld over winkelen en een maaltijd bereiden die goed blijft. “In deze tijd van sociale afstand en zelfquarantaine zou je je vriezer moeten gebruiken als een hulpmiddel om jezelf en je dierbaren gezond en gezond te houden”, zegt hij. “Maaltijden kunnen in deze angstige tijden een bron van eenvoudige troost zijn.”

• Omarm een ​​winkel met één pot.

• Leer werken met diepvriesgroenten.

• Bespaar tijd en ruimte door uw vriezer te vullen met hoofdgerechten.

• Gebruik slimme, flexibele opbergzakken.

• Wees creatief met keukenaccessoires.

• Grijp niet alleen erwten, want je vindt dat je erwten moet hebben.