Het is gemakkelijk te zien hoe helder en levendig interieur de aandacht trekt, maar hoe zit het met de huizen van degenen die genieten van donkerdere geneugten? Deze twee heerlijk donkere interieurrondleidingen zijn gevuld met aantrekkelijke verlichtingsschema’s, die een schimmig decor transformeren in sprankelende scènes. Baanbrekende verlichtingssystemen snijden over schema’s voor verlaagde plafonds en schuiven rond grenzen om extra functies te markeren en te activeren. Moderne wandlampen zorgen voor uitnodigende zwembaden op effen zwarte en grijze achtergronden, terwijl moderne hanglampen druppeltjes lichtgevende accessoires toevoegen. We zullen zien hoe deze lichtschema’s samenwerken met de elementen op de grond en deze verbeteren, en de basislay-out verbeteren.

Dit moderne donkere interieurontwerp duwt de meest schaduwrijke tinten naar de randen van de kamer. Het midden van het schema wordt verlicht met een eiken laminaatvloer en een tonale twinning moderne bank. Bovenverlichting komt uit een railverlichtingssysteem om de rondingen en kleur van de helderdere kern te benadrukken.

Kleine bijzettafels drukken in een elleboog van een dubbelzijdige moderne bankopstelling en werpen diepe schaduwen op de bekleding.

Een groot rond tapijt straalt zwarte rimpelingen uit onder de tafels en dubbelzijdige stoelen.

Een rechthoekige halo van LED-licht doet een verlaagd plafond lijken te zweven boven de zwarte woonkamer. Het enorme zwarte tv-scherm eronder echoot en balanceert de donkere plafondfunctie.

Achter de woonkamer is een eethoek omgeven door kamerhoge glazen deuren. De centrale steunpoot van de eettafel is uitgehold om meer licht door te laten in het interieur. Wanneer natuurlijk licht hier niet voldoende is, is er een unieke eetkamerkroonluchter die over de lengte van de tafel druppelt en zich in spectaculaire vorm verspreidt.