Jaloezieën voor in de badkamer zijn een goede keus! Als je een vrij vochtige badkamer hebt en vindt je houten jaloezie erg mooi? Kies dan voor alternatief zoals kunststof. Deze jaloezieën worden ook wel PVC of Kunst Jaloezieën genoemd. Deze jaloezieën heb je vaak in 35mm of 50 mm! Een PVC jaloezie heeft namelijk de uitstraling van echt mat gelakt hout. De PVC lamellen zijn waterbestendig en hierdoor ideaal voor gebruik in vochtige ruimtes zoals de badkamer.

De extra brede lamellen geven deze jaloezie een stoere design uitstraling. Door de lamellen te kantelen bepaal je de gewenste lichtinval en privacy.

Ben je op zoek naar een oplossing voor jouw badkamer en zoek je een stoere designuitstraling? Kies dan voor PVC jaloezieën. Hier onder vertellen wij jou waarom!

Vochtbestendig

PVC jaloezieën zijn vochtbestendig omdat deze van kunststof zijn gemaakt. Dit maakt pvc jaloezieën dan ook erg geschikt om te plaatsen in de keuken of badkamer. Ook zijn PVC Jaloezieën eenvoudig schoon te maken  met een vochtige doek. 

Lijkt net echt hout
Tegenwoordig zijn PVC jaloezieën ook nauwelijks te onderscheiden van houten jaloezieën. Deze jaloezieën zijn vaak in dezelfde dessins en kleuren te verkrijgen als houten jaloezieën.

PVC is goedkoper dan hout

Prijs speelt ook vaak een belangrijke rol in het maken van een keuze van raamdecoratie in de badkamer. Zoals al gezegd lijken pvc jaloezieën met hun prints en houtnerf erg op echte houten jaloezieën. Een van de voordelen van pvc tegenover hout is dat pvc veel goedkoper is dan hout. Op veel webshops is de aanschafprijs een stuk lager. Daarnaast gaan PVC jaloezieën een stuk langer mee . Door te kiezen voor pvc kun je dus een hoop geld besparen terwijl de uiterlijke kenmerken vrijwel gelijk blijven.