De vintage stijl is tegenwoordig erg populair, daarom besluiten veel mensen om kamers of zelfs hun eigen huis met deze stijl te versieren, met meubels of een vintage object.

Sommigen imiteren de stijl van vervlogen tijden, met de muurkleur die destijds modieus was of zelfs een behang dat lijkt op dat van die tijd, terwijl anderen ervoor kiezen om te bewegen.

Dus deze keer brengen we je een object dat een vintage touch aan je huis zal geven.

Hoewel niemand had kunnen vermoeden dat het meest nostalgische object zou terugkeren naar de etalages, de beroemde platenspeler, ondanks het feit dat digitale technologie vooruitgang mogelijk maakte in de ontwikkeling van nieuwe vormen van opname en digitale formaten voor muziek.

De waarheid is dat het geen enkele verbetering in de kwaliteit van reproductie bevorderde, omdat de digitale formaten lange perioden muziek mochten bevatten vanwege hun begrip, wat hun transport in kleine afspeelapparaten vergemakkelijkte.

Maar de laatste jaren werden digitale audioformaten vervangen door andere, zoals streaming, met name muziek, via internet. Deze nieuwe manier van luisteren naar muziek heeft echter niet iedereen overtuigd.

En als jij een van die mensen bent, raden we het volgende product aan, dat je nostalgisch maakt en je terug wilt laten keren naar die tijd.

Het is een nostalgisch bluetooth-systeem met een draaitafel met drie snelheden, speelt en USB-recorder, discspeler, AM / FM-radio, cassettespeler, heeft een extra ingang en is compatibel in een bereik van 10 meter met bluetooth-apparatuur.