Als je iets bijzonders in je ontwerpen wilt creëren, raden we aan om de kleuren van de regenboog binnenshuis te gebruiken om dynamische omgevingen te creëren, vol leven en met een energieke uitstraling. Met deze tips zorgt de combinatie van felle kleuren in uw kamers ervoor dat de architectonische kenmerken opvallen, u kunt ook indrukwekkende decoratieve muren creëren en u laten meeslepen door de creativiteit die u in de ontwerpen van de kamers zult steken.

Er zijn veel manieren om deze kleurrijke interieurdecoratie op te nemen, maar hier geven we je 10 tips om de kleuren van de regenboog te gebruiken.

Gebruik in witte kamers

Een manier om regenboogkleuren binnenshuis te combineren, is door ze te gebruiken in kamers waar het grootste deel van de kleur wit overheerst, zodat felle kleuren opvallen. In de voorbeelden ziet u een woonkamer en een badkamer met een vleugje regenboog op de muren.

Gebruik in badkamers

Deze kamers zijn meestal in witte of neutrale kleuren, dus u kunt innoveren in interieurontwerp door de kleuren van de regenboog te plaatsen en deze ruimtes leuker te maken.

In de ruiten

Met deze decoratiestijl op het glas van grote ramen kan natuurlijk licht worden gebruikt om grote ruimtes een kleurrijke sfeer te geven.

In de gordijnen

U kunt kleurrijke gordijnen of jaloezieën gebruiken om uw kamers op te fleuren.

Op keukenmeubelen

Je kunt de kleuren van de regenboog gebruiken in de keukenkasten, maar vergeet niet om het altijd te doen op een eenvoudig en elegant keukenontwerp in wit.

Op planken of boekenkasten

Kleurrijke boekenplanken en planken trekken veel aandacht in de kamers.

Op trappen

Je kunt creatief worden en elke stap van de trap schilderen met een regenboogkleur, waardoor een kleurrijk effect in de kamer wordt bereikt.