Haar volgers zijn Elsa Pataky, Sienna Miller, Kate Bosworth, Jessica Alba, Jade Jagger … Dus red je zilveren en turquoise ringen en armbanden, lederen accessoires, kant- en spiegelborduurwerk, kaftans en maxirokken, die boho-stijl, overlays, avontuurlijke geest en non-conformiteit zijn terug … om te blijven!

Met deze collectie, een wijze combinatie van 5 minerale en organische tonen, koud en warm, wil Masglo de essentie van onze tijd weerspiegelen: culturele rassenvermenging (steeds meer aanwezig in onze samenleving, en tolerantie, respect en acceptatie van de verschillen die dit impliceert), maatschappelijk engagement, duurzame ontwikkeling.

Aantrekkelijk, het is een turkooisblauwe, zeer zomerse, die doet denken aan de juwelen gemaakt met die halfedelsteen. Draag het gecombineerd met zilver- of leertonen om het effect van boho chic accessoires na te bootsen. Volgens de New Age-cultuur heeft turkoois helende eigenschappen, wekt het innerlijke rust op en verbetert het de intuïtie.

Bohemia, is een leer- of kleitint, elementen die veel worden gebruikt in de Boho Chic-levensstijl. Het is de kleur die energie en dynamiek weerspiegelt.

Chic is een fuchsia, vrouwelijke en zomerse tint, veel gebruikt in kleding en boho chic accessoires … een MUST in je toilettas, samen met bescherming tegen de zon, muggenspray en pleisters.

Hippie, een donkere kleigroene, van hondsdolle werkelijkheid. Het is de essentiële toon om je “eco-rock” -facet te laten zien. Origineel is de meest glamoureuze tint in de collectie. Doet denken aan spiegelborduurwerk dat zo typerend is voor hippiemode, zoals zilverborduurwerk of overlappende armbanden, halskettingen en ringen.

http://www.planetlook.com/es/estetica/articulos/unas-al-estilo-boho-chic-con-masglo/225/